Меню
Вашата кошница

Връщане и замяна

Ако желаете да замените получения продукт за друг артикул, моля, свържете се с нас на тел: +359 899 19 66 43, за да Ви обясним как ще извършим замяната.

Това, което Вие трябва да направите, е да изпратите пратката си към нас без наложен платеж до офис на Спиди или Еконт, който ще Ви дадем. Вие поемате транспортните разходи по изпращането на пратката към нас, а ние поемаме отговорността да получите обратно продукта по замяната. Условието, на което трябва да отговаря пратката, е да не е минала през никакви обработки и действия, които нарушават целостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и документи. Попълнете формуляра за замяна или връщане - Свали от тук

Моля, не изхвърляйте кутията или документацията.

Преди да предприемете каквито и да било действия, трябва да се свържете с нас на тел: +359 899 19 66 43

ВРЪЩАНЕ

Ако желаете да върнете закупен от нас артикул, то трябва да се свържете с нас на тел: +359 899 19 66 43. Ние ще Ви обясним как да попълните формуляра за връщане на продукт. Отново можете да го изпратите до офис на Спиди. След като получим върнатата пратка, ние ще я прегледаме внимателно, за да се убедим, че отговаря на изискванията за връщане . След това, в рамките на 14 работни дни, ще възстановим сумата във посочен от Вас офис на Спиди във формуляра за замяна и връщане.

Всички пратки се отварят преди изплащането на сумите обратно. Щом се уверим, че пратката отговаря на посочените условия, сумата ще бъде изплатена обратно към Вас по банков път в рамките на 14 работни дни.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС ПО ТЕЛЕФОН.

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Бисквитки | Политика за защита на лични данни