Меню
Вашата кошница

Доставка и монтаж

Доставка:
Доставката е безплатна за поръчки над 50 лв. Монтажът се извършва след предварително уточняване на конкретен ден и час. В посочените цени е включена доставка и монтаж на до 3 метра тръбен път, всеки следващ тръбен метър се доплаща по 50 ,00лв/м.
Замяна и връщане:
Всяка стока, закупена онлайн от www.clima-home.com може да бъде върната в срок до 30 дни от датата на доставката.
Транспортните разходи за връщането на стока са за сметка на купувача. Връщането се извършва лично или чрез куриерска услуга. При връщане на стоката чрез куриер, задължително същата се изпраща със застраховка за стойността на уреда. При настъпили транспортни щети, разходите са за сметка на купувача.
Общи условия за замяна и връщане:
1. Стоката да бъде в оригинална опаковка и с ненарушен търговски вид;
2. Да няма следи от употреба и да не е употребявана;
3. Да не е била монтирана и да няма следи от опити за монтаж;
4. Да не е увредена/счупена при транспорт: ако се установи увреда на пратката при получаване от куриер се съставя Протокол за увредена пратка в присъствието на куриера. Ако се установи в последствие транспортен дефект продуктът НЕ ПОДЛЕЖИ на връщане/замяна.
5. Да бъде придружена с оригинал на финансов документ, доказващ закупуването й от „Клима Хоум ЕМ“ ООД (фискален бон и/или фактура, стокова разписка, гаранционна карта) и всички прилежащи документи към оригиналната опаковка.
6. Възстановяването на парични суми се извършва по начина, по който е заплатено от купувача, в срок от 14 дни от датата на връщане на стоката.
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Бисквитки | Политика за защита на лични данни